Web Analytics Made Easy - Statcounter

 نیکروز مستوفی در گفت‌وگو با  خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، با اشاره به اهم برنامه های این مرکز جهت ایجاد جاذبه برای واحدها و هسته های فناور خاطرنشان کرد: ارائه راهکارهای مرتبط با تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی ـ‌کاربردی، اراده دوره های توانمند سازی به هسته ها و واحدها در زمینه های ورود به بازار فناوری و همچنین تبیین نمونه های عملی و اجرایی در خصوص توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط دانش محور بر اساس کارکرد و سوابق قبلی مرکز بخشی از اقدامات مرکز رشد واحد تهران جنوب در مسیر جذب شرکت های فناور و هسته ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در همین راستا تسهیل انتقال دانش و تکنولوژی‌ از مراکز دانشگاهی به دیگر هسته ها و واحدهای فناور و همچنین پاسخگوئی به نیازهای جامعه بر اساس ایده ها و استارت آپ ها و کمک به ورود متقاضیان صاحب ایده به فعالیتهای استارت آپی نیز در 1400 در دستور کار قرار دارد. 

وی با اشاره به تلاش برای حمایت های مادی و معنوی دانشگاه از شرکت های فناور و تسهیل استقرار آن ها در مرکز و ورود به بازار فناوری به اهم اقدامات صورت گرفته مرکز رشد واحد تهران جنوب در مسیر تبدیل آن ها به شرکت های دانش بنیان پرداخت.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب معرفی افراد نخبه و اعضای محترم هیأت علمی تخصصی به واحد های فناور، در جهت ارتقاء کمی و کیفی فرایند های مرتبط با تولید و تجاری سازی محصول در عرصه های مختلف را یادآور شد و افزود: تبیین مزیت های مادی و معنوی تبدیل این هسته ها به شرکت های دانش بنیان در قالب برگزاری وبینار و جلسات مختلف بخشی از اقدامات مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب است. براین اساس پیش بینی می کنیم در سال 1400 به درآمدی بالغ بر پنج میلیارد ریال برسیم.

انتهای پیام/

ملیحه آدینه کد خبر: 1106338 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۷۹۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون

یکی از مهمترین چالش های ذهنی مشتریان محصولات و خدمات هر سازمان، خدمات پس از فروش است، اما سازمان باید پیشتر به پاسخ این سوال فکر کند که «اگر مشتری با مشکلی مواجه شد، باید چه کند؟»

به نقل از روابط عمومی بیمه تعاون؛ پاسخگویی به سوالات، نیازها، مشکلات و خواسته‌های مشتریان، از الزامات هر سازمانی است و ساده سازی این فرایند پاسخگویی، باید به هر شکل و روشی در دستور کار باشد.

راه اندازی مرکز تماس، از ساده‌ترین ابزار‌های برای تعامل با مشتری است، ولی در عین حال با افزایش تعداد مشتریان، تنوع بخشی به کانال‌های ارتباطی به منظور افزایش سرعت و کیفیت پاسخگویی به آن‌ها هم الزامی است.

شرکت بیمه تعاون با شناخت درست این مساله، ابزار‌های متعددی را به منظور پاسخ به سوالات و راهنمایی مشتریان در نظر گرفته است. اطلاعات موجود نیز نشان می‌دهد این ابزار‌ها نه تنها کانال ارتباطی خوبی با مشتریان ایجاد کرده، بلکه استقبال مشتریان از این کانال‌های متنوع نیز قابل توجه است.

اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد، همان طور که حق بیمه تولیدی شرکت بیمه تعاون در سال گذشته نسبت به سال قبل از آن ۵۰ درصد افزایش یافته است، تعداد کل تماس‌های تلفنی وارد شده به مرکز ارتباط به مشتریان این شرکت نیز ۵۰ درصد بیشتر شده است. پاسخگویی به ۹۷ درصد از ۱۱۴ هزار تماس وارده در سال گذشته، از تمرکز جدید این مرکز بر لزوم پایایی ارتباط میان شرکت و مشتریان حکایت دارد.

برقراری سرویس Voice Mail به منظور دریافت نظرات مشتریان و پاسخگویی به آن‌ها و ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی از طریق پلتفرم‌های واتساپ، تلگرام، بله، سروش و ایتا که امکان پاسخگویی همزمان را ایجاد کرده اند نیز، سطح این خدمت در بیمه تعاون را ارتقا داده است.

پاسخگویی آنلاین از طریق «رایچت» نیز که یک سیستم تعاملی توسعه یافته است، تجربه مطلوبی برای هر ارتباط مشتری با این شرکت است. به عبارت دیگر، اکنون مشتریان بیمه تعاون، از همه ابزار‌های موجود از قبیل، تلفن، سایت اطلاع رسانی و شبکه‌های اجتماعی، می‌توانند به سادگی با این شرکت ارتباط برقرار کرده و خواسته‌های خود را مطرح کنند.

ویژگی هایی، چون سرعت پاسخگویی، مستندسازی موارد مطرح شده، عدم وابستگی به زمان و مکان و امکان ارسال مستندات را می‌توان از جمله مزایای این کانال‌های ارتباطی دانست.

دیگر خبرها

  • شناسایی مسائل خانواده در قالب هسته‌های فکری/ شورای رابطین امور بانوان و خانواده چه رسالتی دارد؟
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • بهره‌برداری از طرح فروسیلیس منگنز ازنا تا چند ماه آینده
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است
  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد